Stichting Adoptiegraven Nederweert War Cemetery

 
 

Gastenboek

Niek Hendrix
27-11-20 10:43:28
Geachte bezoekers,

Ter info: Wij waarderen ieder zijn of haar mening, maar dit gastenboek is niet gemaakt om politieke discussies uit te vechten. Daar zijn anderen platforms voor.

Daarom heb ik besloten om deze berichten te verwijderen.

De voorzitter namens alle bestuursleden
Paul Wolters
02-09-20 18:03:30
Gisteren toezegging gekregen van een graf van een engelse Militair. Vandaag een bezoek aan hem gebracht . Ik ben er trots op dat ik hier deel van mag uitmaken . Ik hoop dat nog veel mensen mijn voorbeeld mogen volgen.
Ruud Scholten
29-06-20 10:11:14
Als voorzitter van de stichting War Cemetery Brunssum doet het mij deugd dat ons doel (grafadoptie voor Britse soldaten) steeds meer navolging krijgt. Mooi dat deze mannen en jongens die vielen voor onze vrijheid niet vergeten worden. Ik heb jullie opgenomen in onze "links" pagina.
Succes en Lest We Forget.

www.warcemetery.nl
James Light
20-04-20 16:47:36
I am very proud to be a part of this project and to forever remember Private Percy Horace Butler. Lest We Forget their sacrifices for our freedoms.

At the going down of the sun, we shall remember them.
Jan Stultjens
27-03-20 18:41:36
Heel mooi initiatief, we moeten er samen voor zorgen dat alle graven aan iemand toegewezen gaan worden. We hebben heel veel te danken aan deze vaak jonge soldaten, die hun leven lieten voor onze vrijheid. Mijn kleinkinderen zullen de adoptie t.z.t. van me over gaan nemen, zodat ook de volgende generatie dit niet vergeet.
Lest we Forget!
Tonen: 5  10


 
E-mailen
Bellen
Map
Info